Onze nieuwe gemeenteraadsleden

Op 21 december 2018, over deze onderwerpen: Activiteiten & Afdelingswerking
Patrick Leenders:

Hartelijk dank aan de 1.025 kiezers die op 14 oktober hun voorkeurstem aan mij gaven. Ik krijg voor de volgende zes jaar opnieuw de leiding van onze N-VA fractie in de gemeenteraad. Onze fractie zal het toekomstige beleid met de nodige kritische ingesteldheid opvolgen en waar nodig bijsturen. Zelf zal ik in het bijzonder toezien op een correct beheer van de stadsfinanciën en de juiste besteding van uw belastinggeld.

Toon Caubergh:

Dank aan mijn kiezers die mij een tweede mandaat in de N-VA fractie in de gemeenteraad toevertrouwden. Zoals in de voorbije zes jaar zal ik blijven toezien op de kleine en grote problemen van de Tongenaren en die op pragmatische wijze proberen op te lossen. De dorpen genieten mijn bijzondere aandacht.

Greta Vermeulen:

Ik voel mij vereerd dat ik van de Tongerse kiezers een tweede ambtstermijn in de Tongerse gemeenteraad heb gekregen. Nu vanaf 1 januari het OCMW ook onder de bevoegdheid van de gemeenteraad valt, zal ik nauwgezet toezien op het sociale beleid van het stadsbestuur. Ook cultuur en toerisme zal ik waar nodig bijzonder in de aandacht brengen.

Guido Vossen:

Voor mij als nieuwbakken gemeenteraadslid wordt het een hele uitdaging. Ik dank de kiezers en N-VA dat ze mij die kans geboden hebben. Als handelaar en ondernemer, penningmeester van UNIZO en lid van de Middenstandsraad en OCT (Tongerse ondernemersclub). zal ik vooral het economisch en commercieel beleid van het stadsbestuur opvolgen en bijsturen. Met de grote leegstand in de handelsstraten is er immers veel werk aan de winkel.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is